5 Блестящи очни линии за рок звездата във вас

Woman with amazing green makeup and glitter on her hands

Блестящите очни линии са изключително популярни в последно време в света на грима. И има защо. Могат да придадат изискан акцент на дневния ви грим или да ви превърнат в звездата на вечерта. А ако сте като мен, и всеки път, когато видите нещо блестящо една малка сврака се появява на рамото ви и шепне купи, то сигурно сте се чудили заслужава ли си. Дали ще оправдае очакванията ви?

Следващите 5 очни линии ще придадат блясък на сивото ежедневие, и ще ви накарат да се чувствате като рок звезда. Фактът, че най-вероятно просто отивате до магазина за кафе, не е от значение. Заблестете! (Любима фраза от Как да разкараш гаджето за 10 дни 🙂 )

Nyx Glitter Goals Liquid eyeliner in Stage Trooper

Stage Trooper e прекрасна, тъмно графитена блестяща очна линия с цветни частици в нея.

Формула : С течната си гел формула, веднъж засъхнала, очната линия не мърда. Но не бързайте да пипате преди това, защото се пренася много лесно. Няма изпадане на брокатените частици, които проблясват прекрасно в лилаво, синьо, червено, зелено и златно. Прекрасна е за дневен грим, нанесена самостоятелно, без молив отдолу, като лек акцент над неутрален цвят сенки. Или за по- ефектен вечерен грим, когато може да направите линията по дебела и нанесена върху черен молив за по-добър ефект.

Аромат: Има доста силен аромат, типичен за някои очни линии и спирали, на пластмаса, но поне при мен не дразни очите.

Четката е дълга, с косъмчета. Малко по гъста е и трябва търпение, за да се нанесе прецизно.

При почистване се сваля на големи парчета, които могат да надерат окото ако сте много агресивни или натиска е по-голям. За съжаление, при всички продукти с частици блясък, особено по-едри, има такава опасност.

Make up revolution London glitter eyeliner in Iced Diamond

Iced Diamond е много нежна блестяща бяла очна линия, с леки златисти и оранжеви блясъчета.

Формула: Има нужда от малко повече наслагване, изсъхва по-бавно. Веднъж изсъхнала не мърда.

Аромат: Много слаб аромат, едвам се усеща. Не дразни очите и създава ефект на снежна приказка, според мен. Особено ако сте с по-тъмни мигли, изпъква страхотно като блестящи снежинки на клепачите.

Четчицата е много фина и къса.

Почиства се лесно, няма частици, които да дразнят околоочната зона.

Nyx love lust disco Metallic liquid liner Rollin’ Deep

Формула: Rollin’ Deep, е по-фин тип glitter eyeliner, с металически ефект. Проблясва страхотно с малките блестящи частици в нея.

Аромат: Няма мирис.

Четка: Наситено черна е, с много тънка и прецизна четка, и има нужда от повече от един слой, за да изпъкне. Изсъхва бързо и не мърда цял ден.

Над черен молив създава страхотна тънка блестяща линия, и е изключително подходяща ако сте любител на тънката котешка очна линия с остър край.

 Почиства се много лесно, без частици да дразнят околоочната зона.

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Midnight Cowboy

Формула :Това е най-добрата брокатена очна линия! Midnight Cowboy е прозрачен гел със средно-големи брокатени частици в златно, който ще ви превърнат в рок звезда, независимо къде и кога.

Аромат: Няма мирис.

Четка: с малка прецизна четчица, той се нанася лесно и изсъхва бързо. Частиците не мърдат, докато не решите да ги премахнете.

При почистване започва лека игра на котка и мишка, защото цялата ви околoочна зона става на диско топка, но си струва. Няма усещане за боцкане или драскане на зоната, просто трябва по търпеливо да догоните непослушните частици с тампончето за грим.

Независимо дали през деня, като нежен акцент в грима ви, или вечер на парти, нанесен повечко, Midnight Cowboy ще привлече вниманието към вас. Ще има въпроси. Какво е? Откъде е? Как блести така страхотно над миглите?

Това е най-добрата очна линия! Казах ви го, но да го повторя.

Сигурно се чудите коя ще е под номер 5?

Trend it up Catch the light eyeliner в зелено

Формула: Trend it up Catch the light eyeliner няма отделно име за цвета, а само номер, 030. Прекрасна металическа очна линия в зелено, с брокат в зелени нюанси. Trend it up, марката за красота на Dm, засега е очната линия с най-ниска цена на която съм попадала. Затова и учудването ми, че всъщност е доста добре, бе голямо.

Аромат: много лек, приятен аромат. Не дразни очите.

Четка: четката е малка и къса, нанася добре.

Очната линия не е водоустойчива, но издържа много добре, особено нанесена над молив. Почиства се лесно и няма частици, които да преследвате. Цветът е наситен и реално си личи, че сте с цветна очна линия.

Заключение

Това бяха 5 очни линии, които според мен си струва да пробвате. Черни, бели, или дори цветни. Някой с по-големи частици, други по-дискретни. Каквито и да са вашите предпочитания, мисля, че тези пет очни линии няма да ви разочароват. Все пак, защо всеки да не се чувства малко като рок звезда, пък било то и само на обикновена среща на кафе. А вие имате ли си любима блестяща очна линия?

* Това е моето мнение за закупени и изпробвани от мен продукти. Дали сте съгласни или не е ваше право. Но не забравяйте, всички сме различни, перфектния продукт за един може да не работи за друг. Затова пробвайте смело и най-важното, забавлявайте се, това все пак е грим 😉


Искате да разберете повече за прекрасната снимка? Натиснете тук https://unsplash.com/photos/kvqdDW4ykEU Photo by Mar Bustos on Unsplash.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.